Jongste turnsters Pegasus in actie

OUDEHASKE – Zaterdag 4 februari werden de wedstrijden van wedstrijdgroep 2 georganiseerd. Een dag met 5 wedstrijdrondes.

Pegasus werd ruim vertegenwoordigd met maar liefst 50 turnsters, verdeeld over 7 verschillende categorieën. Een aantal categorieën was zo groot dat zij over 2 wedstrijdrondes werden verdeeld met elk een eigen prijsuitreiking. Deze dag was voor de jongste meisjes van 6 t/m 8 jaar. Voor de meeste meisjes hun eerste echte wedstrijd en de nodige zenuwen waren dan ook zeker aanwezig. Hier en daar werd door die zenuwen nog wel eens een oefening vergeten, maar over het algemeen werd er heel goed en netjes geturnd. Er werden maar liefst 9 medailles behaald!

In de categorie pre-instap 1 D4 behaalde Mirthe Wever de 3e plaats. In de pre-instap 2 D5 was een 4e plaats voor Nienke Verhoeff. Bij de pre-instap 2 D4 twee medailles, een 4e plaats voor Yzze Weessies en 3e was Sara Melicias Filipe. Bij de instap D4 was zelfs het gehele podium voor Pegasus! 4e werd Jinte Knopper, 3e Renske Stam, 2e Ymke ten Wolde en 1e Emma Sprik. Bij de Instap D3 was er een mooie 3e plek voor Fenne van Grol.